- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Mangodip
Mangodip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Dip og dyp med GoCooks lækre mangodip opskrift. Dip med mango er hurtig at lave og perfekt at dyppe grøntsager eller brødstænger i som snack eller som tilbehør i madpakken. Du kan også bruge mangodip som en sauce til fisk eller kylling, når det skal være let sommermad. Udelad eller spar på chilien, hvis du ønsker en mild mangodip.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til mangodip
Ingredienser
1 mango
1 lime
1 fed hvidløg
½ cm ingefær
1 knivspids chiliflager
Mango
Lime
Hvidløg
Ingefær (frisk)
Chili (flager)
Køkkenredskaber til mangodip
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 spiseske
1 citruspresser
1 teske
1 rivejern
1 høj skål
1 stavblender
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Spiseske
Citruspresser
Teske
Rivejern
Stor røreskål
Stavblender
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 658 kJ / 157 kcal
Protein: 4 %
Kulhydrat: 90 %
Fedt: 6 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer