- Hjem >
- Opskrifter >
- Aftensmad >
- Tilbehør >
- Dip, dressinger og sovs >
- Mangodip
Mangodip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Dip og dyp med GoCooks lækre mangodip opskrift. Dip med mango er hurtig at lave og perfekt at dyppe grøntsager eller brødstænger i som snack eller som tilbehør i madpakken. Du kan også bruge mangodip som en sauce til fisk eller kylling, når det skal være let sommermad. Udelad eller spar på chilien, hvis du ønsker en mild mangodip.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til mangodip
Ingredienser
1 mango
1 lime
1 fed hvidløg
½ cm ingefær
1 knivspids chiliflager

Mango

Lime

Hvidløg

Ingefær (frisk)

Chili (flager)
Køkkenredskaber til mangodip
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 spiseske
1 citruspresser
1 teske
1 rivejern
1 høj skål
1 stavblender

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Spiseske

Citruspresser

Teske

Rivejern

Stor røreskål

Stavblender
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 658 kJ / 157 kcal
Protein: 4 %
Kulhydrat: 90 %
Fedt: 6 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration