![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Suppe>
- Kyllingesuppe med nudler
Kyllingesuppe med nudler
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 51 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/a5ej0j0p/kyllingesuppe_med_nudler-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.
Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til kyllingesuppe med nudler
Kyllingesuppe:
1 liter vand til kogning
1 ½ liter vand til kogning
½ liter vand til kogning
2 terninger hønsebouillon
3 terninger hønsebouillon
1 terning hønsebouillon
4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
2 gulerødder
3 gulerødder
1 gulerod
1 bundt forårsløg
1 ½ bundt forårsløg
½ bundt forårsløg
250 g. grønne frosne bønner
375 g. grønne frosne bønner
125 g. grønne frosne bønner
1 rød peberfrugt
1 ½ rød peberfrugt
½ rød peberfrugt
1 løg
1 ½ løg
½ løg
1-2 røde chilier
1 ½-3 røde chilier
½-1 rød chili
1 spsk. salt
1 ½ spsk. salt
½ spsk. salt
125 g. nudler, gerne fuldkorn
190 g. nudler, gerne fuldkorn
65 g. nudler, gerne fuldkorn
![](/media/b3lkg2qn/thumb_colourbox3099415.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Vand
![](/media/4u5k5lse/hoensebouillion-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hønsebouillon
![](/media/cbinulxe/fdb-kyllingebryst.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kyllingebryst
![](/media/uumnpdz5/gullerødder.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gulerod
![](/media/iupj0beg/forårsløg.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Forårsløg
![](/media/jjbjpdlu/haricots_verts-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grønne bønner
![](/media/hv4fwvms/fdb-pebberfrugt.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peberfrugt
![](/media/1t5k3qf1/løg2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Løg
![](/media/4byp0v3n/chili.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Chili
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/5eskbovw/thumb_colourbox3099155.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Nudler (fuldkorn)
Køkkenredskaber til kyllingesuppe med nudler
1 stor gryde
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
1 spiseske
![](/media/pqydx2pp/fdb-redskaber06.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor gryde
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kyllingesuppe:
3.
Kom vand og bouillonterninger i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
4.
Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
5.
Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Se videoen.
Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern. Se videoen.
6.
Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
7.
Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
8.
Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Se videoen.
9.
Pil, og hak løget. Se videoen.
10.
Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern. Se videoen.
11.
Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
12.
Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
13.
Tilsæt bønner, forårsløg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1276 kJ / 305 kcal
Protein: 39 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 11 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer