- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Kød>
- Fjerkræ>
- Kylling i sød karrysovs
Kylling i sød karrysovs
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 41 min.
Sværhedsgrad: Medium
Den her kyllingeret er skabt for, at du skal elske den! Sovsen er bare mums. Sød, salt og med masser af god smag fra karryen og ananas-stykkerne. De gør bare lige retten ekstra ‘guffet’.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til kylling i sød karrysovs
Kylling i karry:
1 løg
1 ½ løg
½ løg
3 spsk. olie
4 ½ spsk. olie
1 ½ spsk. olie
350 g. kyllingeinderfilet
525 g. kyllingeinderfilet
175 g. kyllingeinderfilet
3 tsk. karry
4 ½ tsk. karry
1 ½ tsk. karry
2 dl. madlavningsfløde
3 dl. madlavningsfløde
1 dl. madlavningsfløde
1 dåse ananas i tern
1 ½ dåse ananas i tern
½ dåse ananas i tern
½ tsk. salt
1 tsk. salt
1 knivspids peber
½ tsk. peber
Tilbehør:
4 dl. ris
6 dl. ris
2 dl. ris
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
1 broccoli
1 ½ broccoli
½ broccoli
1 ps. frosne ærter
1 ½ ps. frosne ærter
½ ps. frosne ærter
Løg
Olie - smagsneutral
Kyllingeinderfilét
Karry
Madlavningsfløde
Ananas (dåse)
Salt
Peber
Jasminris
Broccoli
Ærter
Køkkenredskaber til kylling i sød karrysovs
1 spiseske
1 køkkenvægt
1 teske
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
2 store gryder
1 røreske
2 grydelåg
1 lille gryde
1 stor skål
Spiseske
Køkkenvægt
Teske
Decilitermål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Stor gryde
Røreske
Grydelåg
Lille gryde
Stor røreskål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sød karrysovs:
3.
4.
5.
Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.
6.
7.
Ris:
8.
Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen. Se videoen.
Kom vand og 1 teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen. Se videoen.
Tilbehør:
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3038 kJ / 726 kcal
Protein: 21 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 22 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer