1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Kød>
  5. Fjerkræ>
  6. Kylling i sød karrysovs

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sød karrysovs:

3.

Pil, og hak løget fint. Se videoen.

4.

Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.

5.

Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.

6.

Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.

7.

Kom fløde og 2 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
Kom fløde og 3 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
Kom fløde og 1 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.

Ris:

8.

Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen. Se videoen.

Kom vand og 1 teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen. Se videoen.

Tilbehør:

9.

Skyl broccolien. Skær den i små buketter. Se videoen.
Skyl broccolierne. Skær dem i små buketter. Se videoen.

10.

Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Se videoen.

11.

Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 2 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.

12.

Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.

13.

Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.

14.

Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.

Næringsindhold per portion

Energi: 3038 kJ / 726 kcal

Protein: 21 %

Kulhydrat: 57 %

Fedt: 22 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Ris, koge

Ris, koge

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, koge

Broccoli, koge

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 110 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min