1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Sæson >
  4. Sommer >
  5. Koldskål

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.
Kom æggeblomme, sukker og vaniljesukker i en skål.

4.

Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.

5.

Pres citronen. Se videoen.

6.

Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.

7.

Hæld koldskålen i en skål.

Næringsindhold per portion

Energi: 679 kJ / 162 kcal

Protein: 25 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 19 %

Heraf mættet fedt 1,4g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Fromage med vanilje og jordbærsovs

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 20 min

Myslibar

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 10 min

Dessert sushi

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Baconwrapped kyllingebryst med broccolisalat

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 30 min