1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Sæson >
  4. Sommer >
  5. Koldskål

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.
Kom æggeblomme, sukker og vaniljesukker i en skål.

4.

Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.

5.

Pres citronen. Se videoen.

6.

Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.

7.

Hæld koldskålen i en skål.

Næringsindhold per portion

Energi: 679 kJ / 162 kcal

Protein: 25 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 19 %

Heraf mættet fedt 1,4g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Spidskålssalat med frugt

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Hyldeblomstsaft

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Iste med lakrids og mint

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 80 min

Fiskefrikassé

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 85 min