1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Suppe>
  5. Italiensk minestrone-suppe

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil, og hak løget fint. Læg det på et stort fad eller tallerken.
Se videoen.
Pil, og hak løget fint. Læg det på et stort fad eller tallerken. Se videoen.

4.

Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet. Se videoen.
Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet.
Se videoen.
Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet.
Se videoen.

5.

Skyl porrer, squash, grønne bønner og cherrytomater. Se videoen.

Skyl porrer, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater. Se videoen.

Skyl porrer, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater. Se videoen.

6.

Skyl og skræl gulerødder. Se videoen.

7.

Skær porrer, gulerødder og squash i tynde skiver, og læg dem på fadet. Se videoen.

Skær porrer, gulerødder og squash i tynde skiver, og læg dem på fadet. Se videoen.

Skær porrer, gulerødder og squash i tynde skiver, og læg dem på fadet. Se videoen.

8.

Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.

9.

Halver tomaterne, og læg dem på fadet.
Halver tomaterne, og læg dem på fadet.
Halver tomaterne, og læg dem på fadet.

10.

Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten i vandet. Lad bladene dryppe af i en si, og læg dem på fadet.
Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten i vandet. Lad bladene dryppe af i en si, og læg dem på fadet.

11.

Varm olie op i en gryde.
Varm olie op i en gryde.

12.

Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens. Se videoen.

Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens. Se videoen.

Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens. Se videoen.

13.

Tilsæt gulerødder, squash, bønner, cherrytomater og oregano, og svits i 3 minutter mere. Rør rundt imens.
Tilsæt gulerødder, squash, bønner, cherrytomater og oregano, og svits i 3 minutter mere. Rør rundt imens.

14.

Hæld vand og bouillonterninger i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

Hæld vand og bouillonterninger i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

Hæld vand og bouillonterning i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

15.

Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til.
Se videoen.
Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til. Se videoen.
Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 849 kJ / 203 kcal

Protein: 6 %

Kulhydrat: 25 %

Fedt: 69 %

Heraf mættet fedt: 2,0 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Hakke hvidløg

Hakke hvidløg

Porrer

Porrer

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Gulerod i tykke og tynde skiver

Gulerod i tykke og tynde skiver

Løg, svitse

Løg, svitse

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min