Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kogte ris:

3.

Mål mængden af ris. Hæld risene i en skål, og vask dem.

4.

Hæld risene op i en si. Gentag med nyt vand, indtil vandet er klart.

5.

Afmål vandet, og kom det i en gryde. Tilsæt salt, og sæt i kog ved høj varme.

6.

Skru ned til svag varme, og kog risene i 30 til 35 minutter med låg på. Risene skal have suget alt vandet.

7.

Fjern gryden fra varmen, og lad den stå i 5 minutter under låg.

8.

Rør risene løse med en gaffel, og server dem som lækkert tilbehør til din mad.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min