Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Vask jorden af kartoflerne med en grøntsagsbørste, så der ikke går hul i skrællen.
Vask jorden af kartoflerne med en grøntsagsbørste, så der ikke går hul i skrællen. 

4.

Skær et kryds i kartoflerne. 

5.

Læg kartoflerne i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen.

6.

Tænd ovnen på 200 grader.

7.

Bag kartoflerne møre i 1 ½ time afhængig af størrelsen. Stik med en kødnål i midten af en kartoffel, og mærk om de er møre.

8.

Skyl agurk, peberfrugt og purløg i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

9.

Skær agurk i små tern, og put dem i en skål.

10.

Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær peberfrugten over, og fjern kerne og stilken. Se videoen.

11.

Skær peberfrugten i tern, og kom det i skålen.

12.

Klip purløg fint, og kom det i skålen.

13.

Kom hytteost i skålen med agurk, peberfrugt og purløg, og rør det sammen.

14.

Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Se videoen.

15.

Tryk på siderne af kartoflerne, så de åbner sig.

16.

Fyld bagekartoflerne med hytteostsalat.
Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 2242 kJ / 536 kcal

Protein: 27 %

Kulhydrat: 51 %

Fedt: 22 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Måleenheder

Måleenheder

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min