- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Asien>
- Japansk>
- Kabocha tempura
Kabocha tempura
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
Tempura kabocha er dybstegte græskar, og det er super nemt at lave. Gør som i Japan, og spis dem som en snack efter skole.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til kabocha tempura
Kabocha tempura:
½ hokkaido-græskar
1 ½ l. fritureolie
1 dl. hvedemel
2 dl. pankorasp
2 æg
5 spsk. sojasovs
Hokkaidogræskar (orange)
Fritureolie
Hvedemel
Pankorasp
Æg
Soja
Køkkenredskaber til kabocha tempura
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 stor gryde
1 termometer
3 tallerkener
1 gaffel
Køkkenrulle
1 hulske
Decilitermål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Stor gryde
Stegetermometer
Middagstallerken
Gaffel
Køkkenrulle
Hulske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Skær græskar:
3.
Panere græskarstykkerne:
4.
5.
6.
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en dyb tallerken. Gentag med det andet æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pisk æggene let sammen med en gaffel. Se videoen.
7.
Frituresteg græskarstykkerne:
8.
9.
10.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 0 kJ / kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer