Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Ingefærshots:

3.

Skræl ingefæren, og riv den på den grove side af et rivejern Se videoen.

4.

Kom vand, ingefær og sukker i en gryde. Kom låg på, og varm det op ved middel varme, til det koger. Lad ingefærvandet koge i 5 minutter.

5.

Sluk for varmen, og hæld det over i en skål, så det kan køle af.

Skolde flaske:

6.

Kog ½ liter vand i en elkedel eller en lille gryde. Stil en glasflaske i håndvasken, og hæld kogende vand i flasken og lad den stå 5 minutter med det kogende vand. Pas på, at du ikke brænder dig! Få eventuelt hjælp af en voksen.

Ingefærshots fortsat:

7.

Skær en citron over på midten, og pres saften fra citronen med en citruspresser. Se videoen.

8.

Kom citronsaft og honning i skålen med ingefærshots. Rør rundt, og smag til med honning og citronsaft.

9.

Når du er tilfreds med smagen, skal du stille den tomme skoldede flaske i håndvasken. Kom tragten i flasken, og hæld dine ingefærshots gennem tragten og ned i flasken.

10.

Nu er de klar til at drikkes.

Næringsindhold per portion

Energi: 184 kJ / 44 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 86 %

Fedt: 7 %

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Ingefær, skrælle

Ingefær, skrælle

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min