Hotdogs
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Medium
Er der noget bedre end en hotdog? Ja, hjemmelavede hotdogs! Hvis du rigtig vil blære dig, kan du lave din egen ketchup og agurkesalat.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til hotdogs
Hotdogbrød:
1 ¼ dl. mælk
2 dl mælk
¾ dl. mælk
1 ¼ dl. vand
2 dl vand
¾ dl. vand
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
½ spsk. olie
1 spsk. sukker
1 ½ spsk. sukker
½ spsk. sukker
1/2 tsk. salt
1 ½ spsk. salt
½ spsk. salt
25 g. gær
37 g. gær
12 g. gær
6 dl. hvedemel
12 ½ dl hvedemel
4 dl. hvedemel
1 ½ dl grahamsmel
Tilbehør:
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
10 pølser
15 pølser
5 pølser
Agurkesalat
Ketchup
Mælk
Vand
Olie - smagsneutral
Sukker
Salt
Gær
Hvedemel
Pølser
Agurkesalat
Tomatketchup
Køkkenredskaber: til hotdogs
1 decilitermål
2 spiseskeer
1 lille gryde
1 stor skål
1 grydeske
Husholdningsfilm
1 rent viskestykke
Bagepapir
1 bageplade
2 bageplader
1 stegepande
1 bagerist
1 brødkniv
Decilitermål
Spiseske
Lille gryde
Stor røreskål
Grydeske
Husholdningsfilm
Viskestykke
Bagepapir
Bageplade
Stegepande
Bagerist
Brødkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Hotdogsbrøddej:
3.
Lun vand og mælk i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Se videoen.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Form og bag hotdogbrødene:
15.
16.
17.
Tilbehør:
18.
Varm olie op på en stegepande. Steg pølserne i cirka 5 minutter.
19.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 4042 kJ / 962 kcal
Protein: 14 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 42 %
Heraf mættet fedt 12g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer