1. >
  2. Opskrifter>
  3. Højtider>
  4. Jul og nytår>
  5. Hjemmelavet rødkål

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skær rødkålen i meget tynde strimler på 2-3 centimeter i længden.

4.

Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen og lad den stege i et par minutter mens du rører i den.

5.

Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske. Se videoen.

6.

Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.

7.

Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Fjern laurbærbladene og smag rødkålen til med eddike, salt og peber. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 1025 kJ / 244 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 72 %

Fedt: 23 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min