Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Se videoen.

4.

Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.

5.

Pil hvidløget.

6.

Riv parmesanosten.

7.

Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.

8.

Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 3272 kJ / 778 kcal

Protein: 3 %

Kulhydrat: 1 %

Fedt: 96 %

12,1 g mætted fedt pr 100 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Grøntsagsstave med dip

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Argentinsk tomatsalsa og chimichurri

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Ærtedip

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 28 min

Den seje grøntsagsdip

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min