Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Se videoen.

4.

Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.

5.

Pil hvidløget.

6.

Riv parmesanosten.

7.

Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.

8.

Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 3272 kJ / 778 kcal

Protein: 3 %

Kulhydrat: 1 %

Fedt: 96 %

12,1 g mætted fedt pr 100 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min