Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Grov tærtedej:

3.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

4.

Kom grahamsmel, hvedemel, olie, creme fraiche og salt i en stor skål, og rør dem sammen til en ensartet masse eller brug en foodprocessor.

5.

Hvis dejen er tør, så tilsæt en spiseske vand ad gangen. Dejen skal være fast, men ikke tør.

6.

Smør en tærteform med olie.

7.

Tryk tærtedejen ud i tærteformen med fingrene. Sørg for, at den kommer godt op ad kanterne. Prik tærtedejen med en gaffel.  Se videoen.

8.

Sæt tærten på en bagerist i ovnen. Forbag den i 10 minutter.

9.

Tag tærten ud af ovnen, og lad den køle af. Nu er den klar til dit fyld.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Tærte i form

Tærte i form

Inspiration

Fransk løgtærte

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 55 min.

Tærte med laks og spinat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 25 min.

Rodfrugttærte med bacon

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 75 min.

Arbejdstid: 45 min.

Spinattærte med feta

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 30 min.