Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tærtedej: Kom olie, vand, fuldkornsmel, hvedemel og salt i en skål, og bland det sammen.

4.

Slå ægget ud i en kop, og kom ægget ned i skålen. Vask hænder. Saml tærtedejen med hænderne. Se videoen.

5.

Smør et tærtefad med smør. Tærtefadet skal være cirka 24 centimeter i diameter.

6.

Drys lidt mel på køkkenbordet. Læg dejen på bordet, og rul den ud med en kagerulle.

7.

Læg dejen i tærtefadet, og tryk dejen godt ud langs kanterne.

8.

Fyld: Skyl broccoli, og del den i små buketter. Skær stokken i små tern.

9.

Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Se videoen.

10.

Kom vand og salt i en gryde. Bring vandet i kog.

11.

Kom broccoli og gulerødder ned i gryden, og kog dem i cirka 5 minutter.

12.

Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld broccoli og gulerødder ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.

13.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

14.

Kom broccoli og gulerødder i en skål.

15.

Slå et æg ud i en kop, og kom ægget i skålen med broccoli og gluerødder. Fortsæt sådan med alle æggene. Vask hænder. Se videoen.

16.

Kom hytteost, salt og peber i skålen, og rør det sammen.

17.

Fordel tærtefyldet i tærten.

18.

Sæt tærten i ovnen, og bag den cirka 50 minutter, til fyldet er fast, og tærtedejen er gylden. Drys revet ost over tærten, når den har bagt i cirka 30 minutter.

19.

Lad tærten køle lidt af på en bagerist, før du serverer den. Servér med en frisk salat og grovbrød til. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 1892 kJ / 451 kcal

Protein: 25 %

Kulhydrat: 42 %

Fedt: 33 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Galette

Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 100 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min