1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Aftensmad >
  4. Vegetar >
  5. Grøntsagspandekager

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pandekagedej:

3.

Skyl den grøntsag, du har valgt.  Se videoen.

4.

Riv grøntsagen på den grove side af rivejernet. Kom det op i en stor skål. Se videoen.

5.

Kom resten af ingredienserne i skålen. Pisk det sammen, og lad dejen hvile i 10 minutter.

Steg pandekager:

6.

Varm en stegepande op til middel varme. Kom ½ teske olie på stegepanden.

7.

Rør rundt i dejen, og fordel 1 deciliter på panden. Rør rundt i dejen mellem hver pandekage, så det grove mel ikke falder til bunds.

8.

Steg pandekagen gylden på hver side.

9.

Fortsæt på samme måde, indtil du ikke har mere dej.

Næringsindhold per portion

Energi: 602 kJ / 144 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 74 %

Fedt: 13 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Vaske eller skrælle kartofler

Vaske eller skrælle kartofler

Rivejern

Rivejern

Inspiration

Lasagne med nødder

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Focaccia-sandwich med rødbedebøffer

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min

Gulerodssuppe

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Kartoffelæggekage - spansk tortillas

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 10 min