- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Grillede fiskepakker
Grillede fiskepakker
Samlet tid: 70 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
Smid fisk på grillen, så kommer den til at smage meget bedre! Du kan bage fiskepakkerne i en støbejernspande, i bagepapir eller i tang over grillen. Tip: Du kan også bage fiskepakkerne i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til grillede fiskepakker
Ris:
6 dl. vand
9 dl. vand
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
3 dl. ris
4 ½ dl. ris
Fiskepakker:
4 fileter af laks, lyssej eller torsk
6 fileter af laks, lyssej eller torsk
1 gulerod
1 ½ gulerod
1 lime
1 ½ lime
1 bundt grønne asparges (125 g.)
1 ½ bundt grønne asparges (190 g.)
1 bakke slikærter (125 g.)
1 ½ bakke slikærter (190 g.)
1 majskolbe
1 ½ majskolbe
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. peber
¾ tsk. peber
Grillsovs:
3 spsk. sød chilisovs
4 ½ spsk. sød chilisovs
1 ½ spsk. sød chilisovs
2 spsk. sojasovs
3 spsk. sojasovs
1 spsk. sojasovs
Vand
Salt
Ris (parboiled)
Laks (filet)
Gulerod
Lime
Grønne asparges
Sukkerærter
Majs
Peber
Chilisovs (sød)
Soja
Køkkenredskaber til grillede fiskepakker
1 grill
1 stor gryde
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 lille gryde
1 si
4 stykker bagepapir
6 stykker bagepapir
2 stykker bagepapir
1 lille skål
1 ske
1 spiseske
1 spiseske
1 sølvpapirs-bakke til grill eller 1 støbejernsgryde
1 tallerken eller serveringsfad
Grill
Stor gryde
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Lille gryde
Si
Bagepapir
Lille røreskål
Spiseske
Foliebakke
Middagstallerken
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Koge ris:
4.
Kom vand og salt i en gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt ris, og kog i 10 minutter. Sluk, og rør rundt med en gaffel. Lad risene stå under låg i 10 minutter. Se videoen.
Fiskepakker:
5.
Skræl gulerødderne, og vask limen. Skær dem i skiver. Se videoen.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Fordel gulerødder, asparges, slikærter og majs på fire stykker bagepapir. Læg fiskefiléten ovenpå, og drys med salt og peber. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
Grillsovs:
12.
Bland sød chilisovs og sojasovs sammen i en lille skål.
13.
14.
Bag fiskepakkerne:
15.
16.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2021 kJ / 483 kcal
Protein: 23 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 23 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer