- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Nord-, Syd- og Mellemamerika>
- Amerikansk>
- Gourmet-hotdogs med lyn-pulled chicken
Gourmet-hotdogs med lyn-pulled chicken
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 35 min.
Sværhedsgrad: Nem
Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!
Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til gourmet-hotdogs med lyn-pulled chicken
Pulled kylling:
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
2 spsk. tomatpuré
3 spsk. tomatpuré
1 spsk. tomatpuré
2 tsk. brun farin
3 tsk. brun farin
1 tsk. brun farin
1 tsk. røget paprika
1 ½ tsk. røget paprika
½ tsk. røget paprika
1 tsk. sød paprika
1 ½ tsk. sød paprika
½ tsk. sød paprika
¼ tsk. peber
½ tsk. peber
½ knivspids peber
½ tsk. spidskommen
¾ tsk. spidskommen
¼ tsk. spidskommen
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
¼ tsk. cayennepeber
½ tsk. cayennepeber
½ knivspids cayennepeber
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
½ spsk. olie
1 spsk. vand
1 ½ spsk. vand
½ spsk. vand
300 g. kyllingebryst
450 g. kyllingebryst
150 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
2 rødløg
1 rødløg
½ dl. eddike
¾ dl. eddike
¼ dl. eddike
½ dl. sukker
¾ dl. sukker
¼ dl. sukker
Tilbehør:
200 g. spidskål
300 g. spidskål
100 g. spidskål
1 mango
1 ½ mango
½ mango
3 spsk. mayonnaise
4 ½ spsk. mayonnaise
1 ½ spsk. mayonnaise
6 hotdogbrød
140 g. majs på dåse
210 g. majs på dåse
70 g. majs på dåse
Hvidløg
Tomatpuré
Brun farin
Røget paprika
Sød paprika
Peber
Stødt spidskommen
Salt
Cayennepeber
Olie - smagsneutral
Vand
Kyllingebryst
Rødløg
Eddike - lagereddike
Sukker
Spidskål
Mango
Mayonnaise
Majs
Køkkenredskaber til gourmet-hotdogs med lyn-pulled chicken
1 spiseske
1 teske
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 stor skål
1 røreske
1 ovnfast fad
Stanniol
1 lille gryde
1 grydeske
1 kartoffelskræller
2 gafler
1 brødrister
Spiseske
Teske
Køkkenvægt
Decilitermål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Stor røreskål
Røreske
Ovnfast fad
Stanniol
Lille gryde
Grydeske
Kartoffelskræller
Gaffel
Brødrister
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Pulled kylling:
3.
4.
5.
6.
Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
7.
Syltede rødløg:
8.
9.
10.
11.
Tilbehør:
12.
13.
Pulled kylling - fortsat:
14.
Saml hotdogs:
15.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2100 kJ / 502 kcal
Protein: 20 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 30 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer