
- >
- Opskrifter>
- Sæson>
- Højtider>
- Halloween>
- Gebiskager
Gebiskager
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium

Lav Draculas blodige gebisser til Halloween. Dryp lidt frugtfarve på hugtænderne, så det kommer til at se ekstra klammo ud.
TIP: du kan også sagtens lave dine egne cookies til dine gebiskager.
Opskriften giver 10 gebis-kager.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til gebiskager
Ingredienser
100 g. smør, blødt
200 g. flormelis
Rød konditorfarve
20 cookies
1 pose små skumfiduser (hvide)
5 store skumfiduser

Smør

Flormelis

Konditorfarve (frugtfarve)

Skumfiduser
Køkkenredskaber til gebiskager
1 køkkenvægt
1 røreskål
1 elpisker
1 smørekniv
1 lille skarp kniv

Køkkenvægt

Røreskål

Elpisker

Kniv bestik

Urtekniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tag smørret ud af køleskabet, så det bliver blødt, til du skal bruge det. Se videoen.
4.
Kom blødt smør og flormelis i en skål og pisk med en elpisker, til det er hvidt og luftigt.
5.
Dryp rød farve i lidt ad gangen og rør rundt. Bliv ved, til smørcremen har en god gumme-rød farve.
6.
Smør smørcreme på undersiden af to cookies, så det ligner gummer. Sæt to små skumfiduser ved siden af hinanden langs kanten af den ene cookie. Det er fortænderne.
7.
Klip to hugtænder af en stor skumfidus. Sæt dem på hver sin side af de to små skumfiduser. Sæt 2-3 små skumfiduser på hver side af hugtænderne. Læg den anden cookie ovenpå.
8.
Gentag med alle dine cookies.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1799 kJ / 430 kcal
Protein: 3 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 36 %
Heraf mættet fedt: 10 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer