Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag smørret ud af køleskabet, så det bliver blødt, til du skal bruge det. Se videoen.

4.

Kom blødt smør og flormelis i en skål og pisk med en elpisker, til det er hvidt og luftigt.

5.

Dryp rød farve i lidt ad gangen og rør rundt. Bliv ved, til smørcremen har en god gumme-rød farve.

6.

Smør smørcreme på undersiden af to cookies, så det ligner gummer. Sæt to små skumfiduser ved siden af hinanden langs kanten af den ene cookie. Det er fortænderne.

7.

Klip to hugtænder af en stor skumfidus. Sæt dem på hver sin side af de to små skumfiduser. Sæt 2-3 små skumfiduser på hver side af hugtænderne. Læg den anden cookie ovenpå.

8.

Gentag med alle dine cookies.

Næringsindhold per portion

Energi: 1799 kJ / 430 kcal

Protein: 3 %

Kulhydrat: 61 %

Fedt: 36 %

Heraf mættet fedt: 10 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Inspiration

Samlet tid: 80 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 240 min

Arbejdstid: 30 min