
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Boller og sandwich>
- Foccacia med fyld
Foccacia med fyld
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til foccacia med fyld
Ingredienser
4 foccacia-brød
6 foccacia-brød
2 foccacia-brød
Avocadosmørelse
2 avocadoer
3 avocadoer
1 avocado
4 spsk. fromage frais eller kvark
6 spsk. fromage frais eller kvark
2 spsk. fromage frais eller kvark
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
1 knivspids peber
¼ tsk. paprika eller cayennepeber
½ tsk. paprika eller cayennepeber
Lidt paprika eller cayennepeber
Fyld
4-5 hvidkålsblade
6-7 hvidkålsblade
2-3 hvidkålsblade
1 fennikel
1 ½ fennikel
½ fennikel
2 spsk. citronsaft
3 spsk. citronsaft
1 spsk. citronsaft
12-16 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
18-22 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
Tilbehør
Små cherrytomater og æbler

Ciabattaboller

Avocado

Fromage fraís

Salt

Peber

Paprika

Hvidkål

Fennikel

Citron

Chorizo

Cherrytomat
Køkkenredskaber til foccacia med fyld
1 køkkenvægt
1 lille skarp kniv
1 skærebræt
1 sæt måleskeer
1 lille skål
1 gaffel
1 stor skarp kniv
1 mellem skål
1 citruspresser
1 brødkniv
1 spiseske

Køkkenvægt

Urtekniv

Skærebræt

Måleskeer

Lille røreskål

Gaffel

Stor skarp kniv - kokkekniv

Mellem røreskål

Citruspresser

Brødkniv

Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Se videoen.
Skyl avocadoen, og skær den over på langs. Fjern stenen. Se videoen.
4.
Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål.
5.
Mos avocadokødet med en gaffel.
6.
Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
7.
Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Se videoen.
8.
Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af. Se videoen.
Vask fenniklerne, og skær det øverste af toppen og bunden af. Se videoen.
9.
Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
10.
Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Se videoen.
11.
Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Se videoen.
12.
Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
13.
Læg fennikel, kål og pølse på de 4 halve brød. Læg de 4 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.
Læg fennikel, kål og pølse på de 6 halve brød. Læg de 6 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.
Læg fennikel, kål og pølse på de 2 skiver brød. Læg de 2 andre skiver brød ovenpå, og klem dem sammen.
14.
Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 8 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 12 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
Skær eventuelt hvert brød over på tværs, så der bliver 4 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1576 kJ / 375 kcal
Protein: 12 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 34 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer