- Hjem >
- Opskrifter >
- Madpakker >
- Boller og sandwich >
- Foccacia-boller
Foccacia-boller
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 35 min.
Sværhedsgrad: Nem

Det er virkelig nemt at imponere folk med hjemmelavet brød, så det er værd at lære kunsten at bage. Har du knækket nødden og lært at sno kringlen, holder du nøglen til enhver svigermors hjerte i din hule hånd.
Opskriften giver cirka 10 foccacia-boller.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til foccacia-boller
Dej
25 g. gær
2 dl. vand
1 dl. kærnemælk
1 tsk. salt
1 dl. grahamsmel
1 dl. durumhvedemel - eller almindeligt hvedemel
Ca. 5 dl. hvedemel
Pensling
1 spsk. olie
Drys
¼ tsk. groft salt
1 tsk. tørret oregano

Gær

Vand

Kærnemælk

Salt

Grahamsmel

Durumhvedemel

Hvedemel

Olie - smagsneutral

Oregano (tørret)
Køkkenredskaber til foccacia-boller
1 sæt måleskeer
3 decilitermål
1 køkkenvægt
Bagepapir
1 bageplade
1 stor skål
1 grydeske
Husholdningsfilm
1 brødkniv
1 rent viskestykke
1 bagepensel
1 bagerist

Måleskeer

Decilitermål

Køkkenvægt

Bagepapir

Bageplade

Stor røreskål

Grydeske

Husholdningsfilm

Brødkniv

Viskestykke

Bagepensel

Bagerist
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
Se videoen.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Forme boller:
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Pensl foccacia-bollerne med olie. Se videoen.
20.
Drys salt og oregano på foccacia-bollerne.
Bage boller:
21.
22.
23.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 670 kJ / 160 kcal
Protein: 12 %
Kulhydrat: 84 %
Fedt: 4 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration