- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Boller og sandwich>
- Foccacia-boller
Foccacia-boller
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 35 min.
Sværhedsgrad: Nem
Det er virkelig nemt at imponere folk med hjemmelavet brød, så det er værd at lære kunsten at bage. Har du knækket nødden og lært at sno kringlen, holder du nøglen til enhver svigermors hjerte i din hule hånd.
Opskriften giver cirka 10 foccacia-boller.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til foccacia-boller
Dej
25 g. gær
2 dl. vand
1 dl. kærnemælk
1 tsk. salt
1 dl. grahamsmel
1 dl. durumhvedemel - eller almindeligt hvedemel
Ca. 5 dl. hvedemel
Pensling
1 spsk. olie
Drys
¼ tsk. groft salt
1 tsk. tørret oregano
Gær
Vand
Kærnemælk
Salt
Grahamsmel
Durumhvedemel
Hvedemel
Olie - smagsneutral
Oregano (tørret)
Køkkenredskaber til foccacia-boller
1 sæt måleskeer
3 decilitermål
1 køkkenvægt
Bagepapir
1 bageplade
1 stor skål
1 grydeske
Husholdningsfilm
1 brødkniv
1 rent viskestykke
1 bagepensel
1 bagerist
Måleskeer
Decilitermål
Køkkenvægt
Bagepapir
Bageplade
Stor røreskål
Grydeske
Husholdningsfilm
Brødkniv
Viskestykke
Bagepensel
Bagerist
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
Se videoen.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Forme boller:
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Pensl foccacia-bollerne med olie. Se videoen.
20.
Drys salt og oregano på foccacia-bollerne.
Bage boller:
21.
22.
23.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 670 kJ / 160 kcal
Protein: 12 %
Kulhydrat: 84 %
Fedt: 4 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer