- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Fiskepakker med persillecreme
Fiskepakker med persillecreme
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 93 min.
Sværhedsgrad: Medium
Her må du gerne lege med maden. Servér rødspætter i små, farverige pakker - én til hver. Kom dine favoritter i pakkerne, og gør dem til dine helt egne med en tegning udenpå papiret.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiskepakker med persillecreme
Persillecreme:
1 håndfuld persille
2 dl. cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. salt
½ citron (kun saften)
1 knivspids peber
Kogte kartofler:
1 kg. små kartofler
2 l. vand til kogning
1 tsk. groft salt
Fiskepakker i papir:
3 gulerødder
1 lille porre
1 bundt persille
6 rødspætte-fileter
1 tsk. salt
1 knivspids stødt sort peber
25 g. smør
½ citron
Persille
Creme fraiche
Dijonsennep
Salt
Citron
Peber
Kartoffel
Vand
Gulerod
Porre
Rødspætte (filet)
Smør
Køkkenredskaber til fiskepakker med persillecreme
1 decilitermål
1 teske
1 lille skål
1 rent viskestykke
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 mellemstor skål
1 citruspresser
1 spiseske
1 stor gryde
1 grydelåg
1 lille skarp kniv
1 tyndskræller
Bagepapir
Decilitermål
Teske
Lille røreskål
Viskestykke
Stor skarp kniv - kokkekniv
Skærebræt
Mellem røreskål
Citruspresser
Spiseske
Stor gryde
Grydelåg
Urtekniv
Tyndskræller
Bagepapir
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Persillecreme:
3.
Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.
4.
5.
6.
7.
Koge kartofler:
8.
Skyl, eller skrub kartofler. Se videoen.
9.
10.
11.
12.
Fiskepakker:
13.
Tag en tyndskræller, et skærebræt og en skarp kniv. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Se videoen.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Skær 2 fiskefileter over på midten, så du i alt har 8 stykker fisk - 4 store stykker og 4 små stykker. Rul alle 8 stykker fisk sammen. Læg 1 ½ sammenrullet fiskefilet på den ene halvdel af hvert stykke bagepapir. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
Skær 3 fiskefileter over på midten, så du i alt har 12 stykker fisk - 6 store stykker og 6 små stykker. Rul alle 12 stykker fisk sammen. Læg 1 ½ sammenrullet fiskefilet på den ene halvdel af hvert stykke bagepapir. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
Skær 1 fiskefilet over på midten, så du i alt har 4 stykker fisk - 2 store stykker og 2 små stykker. Rul alle 4 stykker fisk sammen. Læg 1 ½ sammenrullet fiskefilet på den ene halvdel af hvert stykke bagepapir. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
20.
21.
22.
23.
24.
Fold den frie halvdel af bagepapiret over fisken. Fold enderne sammen hele vejen rundt, så fiske-pakkerne er lukkede. Vask hænder.
25.
26.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1912 kJ / 457 kcal
Protein: 23 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 33 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer