- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
Fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 25 min.
Sværhedsgrad: Nem
Tip: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
Pasta med pesto:
250 g. cherrytomater
375 g. cherrytomater
125 g. cherrytomater
1 lille rødløg
1 rødløg
½ rødløg
3 dl. frosne ærter
4 ½ dl. frosne ærter
1 ½ dl. frosne ærter
250 g. frisk fuldkornspasta
375 g. frisk fuldkornspasta
125 g. frisk fuldkornspasta
1 ½ l. vand
2 ¼ L vand
7 ½ dl. vand
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
4 spsk. pesto
6 spsk. pesto
2 spsk. pesto
Fiskefrikadeller:
400 g. fiskefars
200 g. fiskefars
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
Cherrytomat
Rødløg
Ærter
Pasta (fuldkorn)
Vand
Salt
Pesto (grøn)
Fiskefars
Olie - smagsneutral
Køkkenredskaber til fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
1 spiseske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 elkedel
1 lille skål
1 stor gryde
1 dørslag
1 stor skål
1 stegepande
1 paletkniv
Køkkenvægt
Decilitermål
Teske
Spiseske
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Elkedel
Lille røreskål
Stor gryde
Dørslag
Stor røreskål
Stegepande
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Grøntsager:
3.
4.
5.
Kog pasta:
6.
Saml pastasalat:
7.
Fiskefrikadeller:
8.
Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.
9.
Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1887 kJ / 451 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 35 %
Heraf mættet fedt: 1,1 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer