1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Fisk og skaldyr>
  5. Fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Grøntsager:

3.

Pil, og hak løget fint. Se videoen.

4.

Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.

5.

Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
Kog 6 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.

Kog pasta:

6.

Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.

Saml pastasalat:

7.

Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.

Fiskefrikadeller:

8.

Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.

9.

Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Næringsindhold per portion

Energi: 1887 kJ / 451 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 35 %

Heraf mættet fedt: 1,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 80 min