
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
Fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 25 min.
Sværhedsgrad: Nem

Tip: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
Pasta med pesto:
250 g. cherrytomater
375 g. cherrytomater
125 g. cherrytomater
1 lille rødløg
1 rødløg
½ rødløg
3 dl. frosne ærter
4 ½ dl. frosne ærter
1 ½ dl. frosne ærter
250 g. frisk fuldkornspasta
375 g. frisk fuldkornspasta
125 g. frisk fuldkornspasta
1 ½ l. vand
2 ¼ L vand
7 ½ dl. vand
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
4 spsk. pesto
6 spsk. pesto
2 spsk. pesto
Fiskefrikadeller:
400 g. fiskefars
200 g. fiskefars
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie

Cherrytomat

Rødløg

Ærter

Pasta (fuldkorn)

Vand

Salt

Pesto (grøn)

Fiskefars

Olie - smagsneutral
Køkkenredskaber til fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
1 spiseske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 elkedel
1 lille skål
1 stor gryde
1 dørslag
1 stor skål
1 stegepande
1 paletkniv

Køkkenvægt

Decilitermål

Teske

Spiseske

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Elkedel

Lille røreskål

Stor gryde

Dørslag

Stor røreskål

Stegepande

Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Grøntsager:
3.
Pil, og hak løget fint. Se videoen.
4.
Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
5.
Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
Kog 6 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
Kog pasta:
6.
Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
Saml pastasalat:
7.
Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
Fiskefrikadeller:
8.
Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.
9.
Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1887 kJ / 451 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 35 %
Heraf mættet fedt: 1,1 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer