
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Burger, bøffer og deller>
- Burger>
- Fiskedelle-burger med remo-dressing
Fiskedelle-burger med remo-dressing
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiskedelle-burger med remo-dressing
Fiskefrikadeller
400 g. fiskefars
600 g. fiskefars
200 g. fiskefars
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
Fyld
3 tomater
5 tomater
2 tomater
1 agurk
1 ½ agurk
½ agurk
1 lille rødløg
1 rødløg
½ rødløg
1 hjertesalat
2 hjertesalat
½ hjertesalat
Dressing
1 ½ dl. creme fraiche
3 dl. cremefraiche
1 dl. cremefraiche
2 spsk. remoulade
3 spsk. remoulade
1 spsk. remoulade
½ tsk. salt
1 tsk. salt
¼ tsk. salt
½ tsk. sukker
1 tsk. sukker
¼ tsk. sukker
Tilbehør
4 fuldkornsburgerboller
6 fuldkornsburgerboller
2 fuldkornsburgerboller

Fiskefars

Olie - smagsneutral

Tomat

Agurk

Rødløg

Hjertesalat

Creme fraiche

Remoulade

Salt

Sukker

Burgerboller (fuldkorn)
Køkkenredskaber til fiskedelle-burger med remo-dressing
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 lille skål
1 røreske
1 stegepande
1 paletkniv
1 brødrister

Køkkenvægt

Spiseske

Decilitermål

Teske

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Lille røreskål

Røreske

Stegepande

Paletkniv

Brødrister
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fyld:
3.
Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
4.
Pil, og skær løg i tynde skiver.
5.
Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
Dressing:
6.
Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
Fiskefrikadeller:
7.
Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.
8.
Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
9.
Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
Saml burgerne:
10.
Varm burgerbollerne på en brødrister.
11.
Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2134 kJ / 510 kcal
Protein: 15 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 28 %
Kostfibre: 0 %