- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Burger, bøffer og deller>
- Burger>
- Fiskedelle-burger med remo-dressing
Fiskedelle-burger med remo-dressing
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiskedelle-burger med remo-dressing
Fiskefrikadeller
400 g. fiskefars
600 g. fiskefars
200 g. fiskefars
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
Fyld
3 tomater
5 tomater
2 tomater
1 agurk
1 ½ agurk
½ agurk
1 lille rødløg
1 rødløg
½ rødløg
1 hjertesalat
2 hjertesalat
½ hjertesalat
Dressing
1 ½ dl. creme fraiche
3 dl. cremefraiche
1 dl. cremefraiche
2 spsk. remoulade
3 spsk. remoulade
1 spsk. remoulade
½ tsk. salt
1 tsk. salt
¼ tsk. salt
½ tsk. sukker
1 tsk. sukker
¼ tsk. sukker
Tilbehør
4 fuldkornsburgerboller
6 fuldkornsburgerboller
2 fuldkornsburgerboller
Fiskefars
Olie - smagsneutral
Tomat
Agurk
Rødløg
Hjertesalat
Creme fraiche
Remoulade
Salt
Sukker
Burgerboller (fuldkorn)
Køkkenredskaber til fiskedelle-burger med remo-dressing
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 lille skål
1 røreske
1 stegepande
1 paletkniv
1 brødrister
Køkkenvægt
Spiseske
Decilitermål
Teske
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Lille røreskål
Røreske
Stegepande
Paletkniv
Brødrister
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fyld:
3.
4.
5.
Dressing:
6.
Fiskefrikadeller:
7.
Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.
8.
9.
Saml burgerne:
10.
11.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2134 kJ / 510 kcal
Protein: 15 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 28 %
Kostfibre: 0 %