Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl jordbærrene, og nip den grønne stilk af. Skær jordbærrene over.
Se videoen.
Skyl jordbærrene, og nip den grønne stilk af. Skær jordbærrene over. Se videoen.
Skyl jordbærrene, og nip den grønne stilk af. Skær jordbærrene over. Se videoen.

4.

Hæld piskefløden i en skål, og pisk den til en let-pisket flødeskum med en elpisker.
Se videoen.
Hæld piskefløden i en skål, og pisk den til en let-pisket flødeskum med en elpisker. Se videoen.

5.

Tag 4 store glas frem.
Tag 6 store glas frem.
Tag 2 store glas frem.

6.

Læg en lille håndfuld jordbær i hvert glas.
Læg en lille håndfuld jordbær i hvert glas.

7.

Kom derefter en spiseskefuld flødeskum over jordbærrene.

8.

Tag 2 kyskager i hånden. Hold hånden over ét af glassene, og smuldr kyskagerne over jordbærrene og flødeskummen. Gør det samme med de andre glas.

9.

Gentag punkt 6-8, indtil alle jordbær og al flødeskum er brugt op. Servér med det samme.

Næringsindhold per person

Energi: 1432 kJ / 343 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 33 %

Fedt: 63 %

Heraf mættet fedt: 15,6 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Jordbær, nippe

Jordbær, nippe

Flødeskum, piske

Flødeskum, piske

Inspiration

Brændte mandler

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 20 min.

Arbejdstid: 20 min.

Islandsk isbjerg af skyr

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 90 min.

Julesmåkager

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 3 timer

Arbejdstid: 2 timer 47 min.

Chokoladebrownie

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 40 min.