Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Se videoen.

4.

Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

5.

Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.

6.

Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.

7.

Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.

8.

Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.

9.

Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.

10.

Snit hvidkålen i tynde strimler. Se videoen.

11.

Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.

12.

Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Se videoen.

13.

Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.

14.

Tag kødet ud af køleskabet.

15.

Kom olie på en stegepande, og varm det op.
Kom olie på en stegepande, og varm det op

16.

Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.

17.

Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.

18.

Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.

19.

Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.

Næringsindhold per portion

Energi: 3447 kJ / 824 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 34 %

Fedt: 49 %

Heraf mættet fedt: 7,68 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min