
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Mellemmåltider>
- Cup Noodles Deluxe
Cup Noodles Deluxe
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 26 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lav dine helt egne cup noodles. De smager skønt!
Tip: Hvis du vil lave cup noodles som aftensmad, kan du tilsætte stegte stykker af kylling.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til cup noodles deluxe
Suppe
Ca. 280 g. kyllingebryst
Ca. 420 g. kyllingebryst
Ca. 140 g. kyllingebryst
1 rød peberfrugt
1 ½ rød peberfrugt
½ rød peberfrugt
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 ½ rød chili
½ rød chili
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
2 tsk. karry eller 1 tsk. grøn karrypasta
3 tsk. karry eller 2 tsk. grøn karrypasta
1 tsk. karry eller ½ tsk. grøn karrypasta
4 dl vand
6 dl vand
2 dl vand
1 dåse (4 dl) kokosmælk
1 ½ dåse (6 dl) kokosmælk
½ dåse (2 dl) kokosmælk
250 g. frosne, grønne bønner
375 g. frosne, grønne bønner
125 g. frosne, grønne bønner
2 forårsløg
3 forårsløg
1 forårsløg
2 spsk. soja eller 1 tsk. salt
1 spsk. soja eller ½ tsk. salt
Nudler
2 l vand
3 l vand
1 l vand
200 g. nudler, gerne fuldkorn
300 g. nudler, gerne fuldkorn
100 g. nudler, gerne fuldkorn
¼ tsk. salt
½ tsk. salt

Kyllingebryst

Peberfrugt

Hvidløg

Chili

Olie - smagsneutral

Karry

Vand

Kokosmælk

Grønne bønner

Forårsløg

Soja

Nudler (fuldkorn)

Salt
Køkkenredskaber til cup noodles deluxe
1 sæt måleskeer
1 decilitermål
1 køkkenvægt
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
1 mellem gryde
1 grydeske
1 dåseåbner
1 grydelåg
1 stor gryde
1 dørslag
1 spiseske

Måleskeer

Decilitermål

Køkkenvægt

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Mellem gryde

Grydeske

Dåseåbner

Grydelåg

Stor gryde

Dørslag

Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Tilbehør:
3.
Skær kyllingebrysterne i tern. Vask hænder.
4.
Skyl peberfrugten, og skær den over på langs på et rent skærebræt. Skrab kernerne ud, og skær peberfrugten i tern på cirka ½ x ½ centimeter.
5.
Pil, og hak hvidløget fint. Se videoen.
6.
Skyl chilien, og skær den over på lang. Skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vask hænder. Se videoen.
7.
Kom olie i en gryde, og varm den op ved høj varme.
8.
Kom kyllinge-ternene ned i gryden. Lad dem stege i cirka 5 minutter ved høj varme, eller til at de er blevet brune.
9.
Skru gryden med kylling ned på middelvarme. Kom peberfrugt i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt.
Se videoen.
Se videoen.
Skru gryden med kylling ned på middelvarme. Kom peberfrugt i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt. Se videoen.
10.
Tilsæt karry, hvidløg og chili, og steg i 2 minutter. Rør rundt.
11.
Kom vand i gryden. Rør rundt.
12.
Åben dåsen med kokosmælk. Rør rundt i dåsen. Kom kokosmælk i gryden. Læg låg på, og bring suppen i kog ved middel varme.
13.
Skær bønnerne i 1 centimeter lange stykker.
14.
Skyl og rens forårsløgene, og skær roden af.
Skyl og rens forårsløget, og skær roden af.
15.
Skær forårsløgene i ½ centimeter lange stykker.
Skær forårsløget i ½ centimeter lange stykker.
16.
Kom de grønne bønner og forårsløg i gryden med den kogende suppe. Sluk for kogepladen, og lad retten stå på kogepladen.
Nudler:
17.
Tag en stor gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog.
18.
Kom nudlerne i gryden, og kog dem i 4 - 5 minutter.
19.
Sæt et dørslag i vasken. Hæld de færdige nudler i dørslaget. Lad nudlerne dryppe af.
Suppe:
20.
Smag suppen til med soja eller salt.
21.
Kom nudlerne i suppen. Servér i store kopper eller dybe tallerkener.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2040 kJ / 486 kcal
Protein: 9 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 54 %
Heraf mættet fedt 19,5 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer