- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- Cannelloni med spinat
Cannelloni med spinat
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 85 min.
Sværhedsgrad: Medium
Disse pastaruller gemmer på lækre, velsmagende hemmeligheder. De er fyldt med sund spinat, knasende pinjekerner og lækker, cremet ost. Tag et bid af en cannelloni, og drøm dig væk til det varme Italien.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til cannelloni med spinat
Ingredienser
500. frisk spinat eller 250 g. hel frossen spinat
750 g. frisk spinat eller 375 g. hel frossen spinat
250 g. frisk spinat eller 125 g. hel frossen spinat
2 løg
3 løg
1 løg
2-3 fed hvidløg
3-4 fed hvidløg
1-2 fed hvidløg
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
25 g. pinjekerner
37 g. pinjekerner
13 g. pinjekerner
½ tsk. groft salt
¾ tsk. groft salt
¼ tsk. groft salt
¼ tsk. peber
½ tsk. peber
Mornaysovs
1 spsk. smør
30 g. hvedemel
½ l mælk
25 g. mild revet ost
25 g. parmasan- eller granaost
Evt. 2 spsk. blåskimmelost
½-1 tsk. allehånde
1 tsk. groft salt
¼ tsk. peber
500 g. tomater
Tilbehør
250 g. friske, bløde fuldkornslasagneplader eller tørrede cannelloni-pastarør
4 kogte majskolber
4 skiver fuldkornsbrød
Spinat
Løg
Hvidløg
Olie - smagsneutral
Pinjekerner
Salt
Peber
Smør
Hvedemel
Mælk
Revet ost
Parmesanost
Blåskimmelost
Allehånde (stødt)
Tomat
Lasagneplader (fuldkorn)
Majs
Fuldkornsbrød
Køkkenredskaber til cannelloni med spinat
1 sæt måleskeer
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 balje eller stor skål
1 dørslag
1 lille skarp kniv
1 skærebræt
1 hvidløgspresser
2 mellem gryder
1 grydeske
1 lille gryde
1 piskeris
1 spiseske
1 stor skarp kniv
1 ovnfastfad
1 bagerist
1 kødnål
Måleskeer
Køkkenvægt
Decilitermål
Stor røreskål
Dørslag
Urtekniv
Skærebræt
Hvidløgspresser
Mellem gryde
Grydeske
Lille gryde
Piskeris
Spiseske
Stor skarp kniv - kokkekniv
Ovnfast fad
Bagerist
Kødnål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Spinatfyld:
3.
4.
5.
Pil, og pres hvidløg med en hvidløgspresser. Se videoen.
6.
7.
Kom løgene i gryden, og steg dem ved middelvarme 2-3 minutter. Rør rundt. Se videoen.
8.
9.
10.
11.
Mornaysovs:
12.
Kom smør i en gryde, og lad det smelte. Se videoen.
Kom smør i en gryde, og lad det smelte. Se videoen.
13.
14.
15.
16.
17.
Kom salt, peber og allehånde i sovsen, og pisk sovsen sammen.
Saml og bag cannellonierne:
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3012 kJ / 717 kcal
Protein: 16 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 28 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer