- >
- Opskrifter >
- Aftensmad >
- Pasta, ris og nudler >
- Øvrig pasta >
- Cannelloni med spinat
Cannelloni med spinat
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 85 min.
Sværhedsgrad: Medium

Disse pastaruller gemmer på lækre, velsmagende hemmeligheder. De er fyldt med sund spinat, knasende pinjekerner og lækker, cremet ost. Tag et bid af en cannelloni, og drøm dig væk til det varme Italien.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til cannelloni med spinat
Ingredienser
500. frisk spinat eller 250 g. hel frossen spinat
750 g. frisk spinat eller 375 g. hel frossen spinat
250 g. frisk spinat eller 125 g. hel frossen spinat
2 løg
3 løg
1 løg
2-3 fed hvidløg
3-4 fed hvidløg
1-2 fed hvidløg
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
25 g. pinjekerner
37 g. pinjekerner
13 g. pinjekerner
½ tsk. groft salt
¾ tsk. groft salt
¼ tsk. groft salt
¼ tsk. peber
½ tsk. peber
Mornaysovs
1 spsk. smør
30 g. hvedemel
½ l mælk
25 g. mild revet ost
25 g. parmasan- eller granaost
Evt. 2 spsk. blåskimmelost
½-1 tsk. allehånde
1 tsk. groft salt
¼ tsk. peber
500 g. tomater
Tilbehør
250 g. friske, bløde fuldkornslasagneplader eller tørrede cannelloni-pastarør
4 kogte majskolber
4 skiver fuldkornsbrød

Spinat

Løg

Hvidløg

Olie - smagsneutral

Pinjekerner

Salt

Peber

Smør

Hvedemel

Mælk

Revet ost

Parmesanost

Blåskimmelost

Allehånde (stødt)

Tomat

Lasagneplader (fuldkorn)

Majs

Fuldkornsbrød
Køkkenredskaber til cannelloni med spinat
1 sæt måleskeer
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 balje eller stor skål
1 dørslag
1 lille skarp kniv
1 skærebræt
1 hvidløgspresser
2 mellem gryder
1 grydeske
1 lille gryde
1 piskeris
1 spiseske
1 stor skarp kniv
1 ovnfastfad
1 bagerist
1 kødnål

Måleskeer

Køkkenvægt

Decilitermål

Stor røreskål

Dørslag

Urtekniv

Skærebræt

Hvidløgspresser

Mellem gryde

Grydeske

Lille gryde

Piskeris

Spiseske

Stor skarp kniv - kokkekniv

Ovnfast fad

Bagerist

Kødnål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Spinatfyld:
3.
4.
5.
Pil, og pres hvidløg med en hvidløgspresser. Se videoen.
6.
7.
Kom løgene i gryden, og steg dem ved middelvarme 2-3 minutter. Rør rundt. Se videoen.
8.
9.
10.
11.
Mornaysovs:
12.
Kom smør i en gryde, og lad det smelte. Se videoen.
Kom smør i en gryde, og lad det smelte. Se videoen.
13.
14.
15.
16.
17.
Kom salt, peber og allehånde i sovsen, og pisk sovsen sammen.
Saml og bag cannellonierne:
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3012 kJ / 717 kcal
Protein: 16 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 28 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration
Samlet tid: 60 min
Arbejdstid: 30 min
Samlet tid: 35 min
Arbejdstid: 25 min
Samlet tid: 30 min
Arbejdstid: 30 min
Samlet tid: 60 min
Arbejdstid: 0 min