- Hjem >
- Opskrifter >
- Aftensmad >
- Tilbehør >
- Breadsticks
Breadsticks
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 53 min.
Sværhedsgrad: Nem

Ahr det er så lækkert det her. Knasende, lange brødstænger. Med dip. Alene. I madpakken. Om eftermiddagen efter skole. Værsgo!
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til breadsticks
Breadsticks:
13 g. gær (¼ pakke)
1 dl. vand
½ dl. olie
¼ tsk. salt
50 g. grahamsmel
150 g. hvedemel
30 g. hvedemel til æltning
1 spsk. tørret basilikum
3 spsk. sesamfrø
4 spsk. olie til bordet/pensling

Gær

Vand

Olie - smagsneutral

Salt

Grahamsmel

Hvedemel

Basilikum

Sesamfrø
Køkkenredskaber til breadsticks
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 teske
1 spiseske
1 stor skål
1 lille gryde
1 røreske
1 rent viskestykke
2 bageplader
Bagepapir
1 kagerulle
1 bagepensel

Decilitermål

Køkkenvægt

Teske

Spiseske

Stor røreskål

Lille gryde

Røreske

Viskestykke

Bageplade

Bagepapir

Kagerulle

Bagepensel
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
Smuldr gær i en skål.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Form og bag breadsticks:
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 452 kJ / 108 kcal
Protein: 7 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 53 %
Heraf mættet fedt: 0,1 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration