- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Desserter og drikke>
- Pandekager og vafler>
- Bananpandekager uden æg
Bananpandekager uden æg
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Her får du nemme bananpandekager uden æg, og med havregryn i stedet for hvedemel. De små pandekager er perfekte til morgenmad eller brunch. Moste bananer i dejen gør pandekagerne perfekt søde, og brug gerne bløde og modne bananer med brune pletter. Servér pandekagerne med din yndlingsfrugt, eller tag dem med i madpakken som en lækker snack.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bananpandekager uden æg
Bananpandekager
2 modne baner
3 modne bananer
1 moden banan
3 dl finvalsede havregryn
4 ½ dl finvalsede havregryn
1 ½ dl finvalsede havregryn
1 ½ dl mælk
2 dl mælk
¾ dl mælk
2 spsk. olie eller smør
3 spsk. olie eller smør
1 spsk. olie eller smør
Tilbehør
Din yndlingsfrugt
Banan
Havregryn
Mælk
Olie - smagsneutral
Jordbær
Køkkenredskaber til bananpandekager uden æg
1 gaffel
1 skål
1 kop
1 decilitermål
1 røreske
1 spiseske
1 stegepande
1 paletkniv
Gaffel
Stor røreskål
Kop
Decilitermål
Røreske
Spiseske
Stegepande
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Pandekagedej:
3.
Læg bananerne i en dyb tallerken, og mos dem med en gaffel.
Læg bananerne i en dyb tallerken, og mos dem med en gaffel.
Læg bananen i en dyb tallerken, og mos dem med en gaffel.
4.
Bland bananmosen sammen med havregryn og mælk i en skål.
Steg pandekager:
5.
Varm olie og smør op på en stegepande.
6.
7.
8.
9.
10.
Server med din yndlingsfrugt til. Mums!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 709 kJ / 170 kcal
Protein: 13 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 44 %
Heraf mættet fedt: 1,5 g
Kostfibre: 0 %