
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Madspild>
- Bananpandekager
Bananpandekager uden mælk
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Gør de lidt triste bananer med brune pletter på skrællen til lækre og søde pandekager med kun tre ingredienser - og uden mælk. Og uden tilsat sukker, fordi bananer søder dine pandekager. Så prøv disse luftige bananpandekager, der er en lækkerbisken morgen, middag og aften.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bananpandekager
Bananpandekager:
2 modne bananer
3 modne bananer
1 moden banan
2 æg
3 æg
1 æg
2 dl havregryn
3 dl havregryn
1 dl havregryn
2 tsk. smør eller olie til stegning
3 tsk. smør eller olie til stegning
1 tsk. smør eller olie til stegning

Banan

Æg

Havregryn

Smør
Køkkenredskaber til bananpandekager
1 decilitermål
1 teske
1 tallerken
1 gaffel
1 mellemstor skål
1 kop
1 håndmixer
1 spiseske
1 stegepande
1 paletkniv

Decilitermål

Teske

Middagstallerken

Gaffel

Stor røreskål

Kop

Håndmixer

Spiseske

Stegepande

Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Bananpandekager:
3.
Mos bananerne med en gaffel. Kom den op i en skål.
Mos bananen med en gaffel. Kom den op i en lille skål.
4.
Slå et æg ud i et glas, tjek for skaller, og hæld det op i skålen til bananerne. Gør det samme med det andet æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
Slå et æg ud i et glas, tjek for skaller, og hæld det op i skålen til bananen. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
5.
Kom havregryn i skålen, og pisk ingredienserne sammen med en håndmixer eller blender.
6.
Kom smør på en stegepande. Varm den op til middel varme.
7.
Kom dejen på panden med en spiseske. Der er plads til 3-4 pandekager på panden af gangen. Der skal nemlig være god plads imellem, så de kan vendes.
8.
Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og gennembagte.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 100 kJ / 24 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 32 %
Heraf mættet fedt: 0,32 g.
Kostfibre: 3 %
Kokkeskolevideoer