![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Boller og sandwich>
- Bagels med tun og hytteost
Bagels med tun og hytteost
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/ucyhfjtt/bagel-tunsalat-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
En bagel med hjemmelavet tunsalat - super lækker og lige til at tage med på madpakken!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bagels med tun og hytteost
Tunsalat:
1 ds. tun i vand
1 ½ ds. tun i vand
½ ds. tun i vand
4 spsk. hytteost
6 spsk. hytteost
2 spsk. hytteost
2 spsk. mayonnaise
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. tørret dild
1 ½ tsk. tørret dild
½ tsk. tørret dild
1 knivspids salt
1 ½ knivspids salt
½ knivspids salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
½ citron (kun saften)
Tilbehør:
4 salatblade
2 tomater
3 tomater
1 tomat
4 bagels
6 bagels
2 bagels
4 tsk. flødeost
6 tsk. flødeost
2 tsk. flødeost
![](/media/1w2n3ttq/tun.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Tun
![](/media/b3igelaz/hytteost-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hytteost
![](/media/uvlooxlb/majonaise-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mayonnaise
![](/media/emjbdihh/dild.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Dild
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/izdbvwlo/citron.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Citron
![](/media/kjtixvwa/tomater-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Tomat
![](/media/n25aeqkb/bagel.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagels
![](/media/1ujbayuz/fdb_-smoereost_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Flødeost
Køkkenredskaber til bagels med tun og hytteost
1 spiseske
1 teske
1 skål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 citruspresser
1 balje
1 brødkniv
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/aryga2w3/røreskåle.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Røreskål
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/qq4fr4xb/fdb-redskaber25_kopier-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Citruspresser
![](/media/4nflmhkc/opvaskebalje-kopier.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Balje
![](/media/k5xpo54x/brødkniv-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Brødkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Tunsalat:
3.
Rør tun, hytteost og mayonnaise sammen i en skål.
Rør tun, hytteost og mayonnaise sammen i en skål.
Rør tun, hytteost og mayonnaise sammen i en skål.
4.
Kom tørret dild, salt og peber i skålen, og rør rundt.
5.
Skyl citronen, og pres cirka 1 spiseske citronsaft af den. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner. Se videoen.
Skyl citronen, og pres cirka 1 ½ spiseske citronsaft af den. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner. Se videoen.
Skyl citronen, og pres cirka ½ spiseske citronsaft af den. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner.
Se videoen.
Se videoen.
6.
Rør rundt, og smag din tunsalat til med salt, peber eller citronsaft, så den smager, som du ønsker det.
Rør rundt, og smag din tunsalat til med salt, peber eller citronsaft, så den smager, som du ønsker det.
Fyld:
7.
Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaterne grundigt i vandet.
Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaterne grundigt i vandet.
Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaten grundigt i vandet.
8.
Skær hver tomat i 4 skiver.
Skær tomaten i 4 skiver.
Saml bagels:
9.
Skær dine bagels over, og smør flødeost på hver bund.
10.
Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 4 bunde.
Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 6 bunde.
Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 2 bunde.
11.
Læg 2 tomatskiver på hver bagel, og kom bageltoppen på.
12.
Spis dem straks, eller pak dem stramt ind i madpakkepapir, og skær dem over på midten, så er de perfekte til madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1453 kJ / 347 kcal
Protein: 21 %
Kulhydrat: 51 %
Fedt: 28 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer