- Hjem >
- Opskrifter >
- Alt det andet >
- Morgenmad >
- Bagels med kanel og rosiner
Bagels med kanel og rosiner
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium

Bagels er mere end bare en bolle med hul i midten. Bagels skal faktisk koges, før de bliver bagt. Det gør, at de får en lidt sej konsistens. Med den her opskrift er det nemt at lave bagels, der lykkes hver gang. Spis kanel- og rosinbagels til morgenmad med smør eller flødeost på.
Opskriften giver 8 bagels.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bagels med kanel og rosiner
Bagels:
25 g. gær
3 dl. vand
2 spsk. sukker
2 spsk. honning
1 dl. rugmel
1 tsk. salt
2 tsk. stødt kanel
1 dl. rosiner
Ca. 6-7 dl. hvedemel
Vand til pensling

Gær

Vand

Sukker

Honning

Rugmel

Salt

Kanel (stødt)

Rosiner

Hvedemel
Køkkenredskaber til bagels med kanel og rosiner
1 decilitermål
1 stor skål
1 lille gryde
1 røreske
1 spiseske
1 teske
Husholdningsfilm
Bagepapir
1 bageplade
1 lille skarp kniv
1 rent viskestykke
1 kop
1 bagepensel
1 bagerist

Decilitermål

Stor røreskål

Lille gryde

Røreske

Spiseske

Teske

Husholdningsfilm

Bagepapir

Bageplade

Urtekniv

Viskestykke

Kop

Bagepensel

Bagerist
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Form bagels:
12.
13.
14.
15.
Se videoen.
16.
17.
Pensel og bag bagels:
18.
Kom vand i en kop. Pensl dine bagels med vandet, og hæld ½ deciliter vand ned på bagepladen mellem dine bagels. Det laver damp, når dine bagels bager. Se videoen.
19.
Bag dine bagels i cirka 20 minutter. De skal være gyldne, og vandet skal være fordampet. Se videoen.
20.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1080 kJ / 258 kcal
Protein: 10 %
Kulhydrat: 87 %
Fedt: 4 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration