1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Alt det andet >
  4. Morgenmad >
  5. Brunch >
  6. Amerikanske pandekager

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pandekagedej:

3.

Slå et æg ud i et glas. Kom derefter ægget op i en skål. Fortsæt på samme måde med de andre æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.  Se videoen.

4.

Kom alle andre ingredienser ned i skålen. Pisk det sammen med en elpisker til en ensartet masse.

Steg pandekager:

5.

Kom ½ teske smør på en stegepande. Varm den op til middelvarme og lad smørret smelte.

6.

Pandekagerne bliver små. Du kan derfor stege flere pandekager ad gangen på stegepanden. Brug en spiseske dej til hver pandekage. Undgå, at de rører hinanden.

7.

Lad de små pandekager stege i 1-2 minutter eller når du kan se små bobler på den ubagte side. Vend dem med en paletkniv og steg dem på den anden side i 1 minut.

8.

Fortsæt sådan med resten af dejen, indtil du har en masse små pandekager.

Næringsindhold per portion

Energi: 1272 kJ / 304 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 46 %

Fedt: 38 %

Heraf mættet fedt: 4,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Bananpandekager uden æg

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Hjemmelavet ristet mysli - granola

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Røræg i gryde

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Arme riddere

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min