- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Desserter og drikke>
- Is og sorbet>
- Æblesorbet med lakrids
Æblesorbet med lakrids
Samlet tid: 795 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
Lav din helt egen is med æblemost og smag til med lakridspulver. Det bliver aller bedst, hvis du har en ismaskine - og ellers må du rører i isen engang imellem, indtil den bliver fast.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til æblesorbet med lakrids
Æblesorbet:
250 g. sukker
6 dl. æblemost
1 ½ past. æggehvide (1 bæger)
1 ½-2 tsk. rålakridspulver
1 lime
Sukker
Æblemost
Æggehvider (pasteuriserede)
Lakridsrod (pulver)
Lime
Køkkenredskaber til æblesorbet med lakrids
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
1 mellemstor gryde
1 stor skål
1 piskeris
1 dejskraber
1 ismaskine
1 plastikbøtte med låg
Køkkenvægt
Decilitermål
Teske
Mellem gryde
Stor røreskål
Piskeris
Dejskraber
Ismaskine
Plastikbøtte med låg
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Æblemost-sirup:
3.
Æblesorbet:
4.
5.
6.
7.
8.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1088 kJ / 260 kcal
Protein: 1 %
Kulhydrat: 99 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer