![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
Abemad
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
![Abemad](/remote.axd/tv.samvirke.dk/64968559/86198389/b220104656a0c8c909bd06a18634c97e/1920x/thumbnail-9.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Frugt på den helt lækre måde. Du er en abe, og du ved det. Det er jo derfor du skal lave en STOR portion abemad, og drøne den ned i skuffen. Det må man godt. Få GoCooks opskrift på frugtsalat trin for trin.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til abemad
Frugt:
½ honningmelon el. netmelon
¾ honningmelon el. netmelon
¼ honningmelon el. netmelon
150 g. jordbær
225 g. jordbær
75 g. jordbær
150 g. hindbær
225 g. hindbær
75 g. hindbær
100 g. blåbær
200 g. blåbær
50 g. blåbær
½ ananas
¾ ananas
¼ ananas
2 bananer
3 bananer
1 banan
Flødeskum:
1½ dl. piskefløde
3 dl. piskefløde
1 dl. piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. vaniljesukker
![](/media/x3okll1z/honningmelon-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Honningmelon
![](/media/tbadz2gj/jordbær.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Jordbær
![](/media/zf4nharx/hindbær.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hindbær
![](/media/nx2ppoy2/blåbær.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Blåbær - friske
![](/media/h1ubss4h/annanas.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Ananas
![](/media/crslo2n2/fdb-bananer.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Banan
![](/media/owanodvu/fdb-piskefloede_copy.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Piskefløde
![](/media/5ziftlog/gocook-vanillesukker.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Vaniljesukker
Køkkenredskaber til abemad
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
1 spiseske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
2 store skåle
1 lille skarp kniv
1 håndmixer
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/zwtfetqj/urtekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Urtekniv
![](/media/ejwdbz5g/håndmixer_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Håndmixer
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Skær frugterne:
3.
Skrab kernerne ud af melonen med en ske.
4.
Skær kugler ud af melonen med skeen. Kom dem op i en stor skål.
5.
Nip jordbærrene og skyl dem godt. Skær jordbærrene i kvarte, og kom dem op i skålen. Se videoen.
6.
Skyl hindbær og blåbær, og kom dem op i skålen.
7.
Skyl og skær ananasen i tern. Kom ternene op i skålen. Kom ananas-ternene op i skålen. Se videoen.
8.
Skræl bananen, skær den i skiver og kom den op i skålen.
Flødeskum:
9.
Kom piskefløde i en skål og pisk den til flødeskum med en håndmixer. Se videoen.
10.
Rør vaniljesukker i flødeskummen. Vend flødeskummen i frugtsalaten, så har du abemad!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1205 kJ / 288 kcal
Protein: 4 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 48 %
Heraf mættet fedt: 9,5 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer