Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skrab kernerne ud af melonen med en ske.

4.

Skær kugler ud af melonen med skeen. Kom dem op i en stor skål.

5.

Nip jordbærrene og skyl dem godt. Skær jordbærrene i kvarte, og kom dem op i skålen. Se videoen.

6.

Skyl hindbær og blåbær, og kom dem op i skålen.

7.

Skyl og skær ananasen i tern. Kom ternene op i skålen. Kom ananas-ternene op i skålen. Se videoen.

8.

Skræl bananen, skær den i skiver og kom den op i skålen.

9.

Flødeskum: Kom piskefløde i en skål og pisk den til flødeskum med en håndmixer. Se videoen.

10.

Rør vaniljesukker i flødeskummen. Vend flødeskummen i frugtsalaten, så har du abemad!

Næringsindhold per portion

Energi: 1205 kJ / 288 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 48 %

Heraf mættet fedt: 9,5 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Jordbær, nippe

Jordbær, nippe

Ananas, skylle og skære

Ananas, skylle og skære

Flødeskum, piske

Flødeskum, piske

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min