Torskerogn

Torskerogn er rogn, altså æg, fra en torsk. Du kan både få fersk torskerogn, og torskerogn på dåse. Torskerogn har en mild smag. Skiver af stegt torskerogn er perfekt på rugbrød. 

Holdbarhed

6 måneder i fryseren

1 dag i køleskabet

Opbevaring

Opbevar fersk torskerogn i køleskabet. Fersk torskerogn skal du tilberede samme dag, som du har købt den. Fersk torskerogn kan du også komme i fryseren i op til 6 måneder. Opbevar torskerogn på dåse i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Rester fra torskerogn på dåse skal du komme i en bøtte med låg. Kom bøtten i køleskabet. 

Retter med torskerogn

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min