![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Frikadeller med torskerogn
Frikadeller med torskerogn
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/yvwl4g45/torskerogns_frikadeller_01-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til frikadeller med torskerogn
Frikadeller:
200 g. torskerogn
300 g. torskerogn
100 g. torskerogn
4 spsk. rasp
6 spsk. rasp
2 spsk. rasp
4 spsk. mel
6 spsk. mel
2 spsk. mel
1 æg
1 ½ æg
½ æg
1 løg
1 ½ løg
½ løg
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1½ knivspids peber
½ knivspids peber
10 g. smør
15 g. smør
5 g. smør
![](/media/0vln0jx1/torskerogn-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Torskerogn
![](/media/swydxald/fdb_-rasp.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Rasp
![](/media/thfekxck/fdb_-hvedemel_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hvedemel
![](/media/afrpzxw1/thumb_colourbox3099217.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Æg
![](/media/1t5k3qf1/løg2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Løg
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/vvvboyyi/smoer-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Smør
Køkkenredskaber: til frikadeller med torskerogn
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 stor skål
1 lille skål
1 røreske
1 lille skarp kniv
1 rivejern
1 teske
1 stegepande
1 paletkniv
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/oeghjqd5/lille-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille røreskål
![](/media/otleyycw/røreske.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Røreske
![](/media/zwtfetqj/urtekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Urtekniv
![](/media/wbgit5k4/rivejern.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Rivejern
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/q4kbwss4/stegepande-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stegepande
![](/media/ghag2swr/palet-eller-paletkniv-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Frikadellefars:
3.
Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt.
Se videoen.
Se videoen.
Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Se videoen.
4.
Slå ægget ud i en kop. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Kom æg i farsen, og rør sammen. Se videoen.
5.
Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern.
Pil løgene, og riv dem på den fine side af et rivejern.
6.
Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
7.
Form farsen til frikadeller med en spiseske. Læg dem på en tallerken.
Steg frikadellerne:
8.
Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned. Se videoen.
Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned.
Se videoen.
Se videoen.
9.
Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.
Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 662 kJ / 158 kcal
Protein: 28 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 32 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer