Stødt spidskommen

Spidskommen er et krydderi. Det stammer fra Ægypten, men bliver i dag dyrket i Tyrkiet, Indien og Marokko. Det bliver brugt i mad mange forskellige steder i verden. Det er en vigtig ingrediens i den indiske karryblanding, og i den tyrkiske kebab og falafel, hvor det giver god smag. Du kan bruge spidskommen i fx hummus eller i en simreret.

Læs mere om spidskommen her

Holdbarhed

3 år på hylden

Opbevaring

Opbevar spidskommen tørt og mørkt i en lufttæt beholder, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. 

Retter med stødt spidskommen

Pitabrød med falafler

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 2 timer 30 min.

Arbejdstid: 60 min.

Tikka masala med blomkål

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 60 min.

Tortillas med kylling

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 50 min.

Arbejdstid: 50 min.

Pandekager med kylling og rodfrugter

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 75 min.

Arbejdstid: 45 min.