Persille

Persille er en krydderurt. Den stammer fra Sydeuropa. Der findes to slags persille, bredbladet og kruset. De to slags smager af det samme. Skyl persillen, inden du bruger den.

Persille bliver brugt meget i dansk mad. Du kan fx bruge persille i nationalretten 'stegt flæsk med persille sovs'.  

Holdbarhed

6 måneder i fryseren

10 dage i køleskabet

5 dage på bordet

Opbevaring

Persille, der er skåret af planten, skal du komme i en frysepose, og lægge i køleskabets grøntsagsskuffe. Du kan også komme persille i fryseren. Skyl og hak den inden du kommer den i fryseren. Persille i potte skal du opbevare på køkkenbordet. Stil ikke persille i direkte sollys. 

Retter med persille

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 93 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 30 min