Peberrod

Peberrod er en grøntsag. En peberrod er hvid og aflang. Den stammer fra Asien, men bliver i dag dyrket i bl.a. Danmark. Peberrod har en stærk smag og smager lidt ligesom sennep. Du skal skrælle og rive peberroden fint inden du spiser den.

Du kan fx bruge peberrod til peberrodscreme på smørrebrød.

 

Smag: Stærkt.

Holdbarhed

2 måneder i køleskabet

Opbevaring

Kom peberrod i en frysepose, og læg den i køleskabets grøntsagsskuffe. Revet peberrod i bøtte skal du opbevare i bøtten i køleskabet. 

Retter med peberrod

Sushi med makrel

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Rødbedesuppe

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Wok med kål og kylling

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 68 min

Rugbrød med laksesalat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 52 min