Blød nougat

I Danmark er nougat brun, blød konfekt. Den er lavet af hasselnødder, sukker og kakaosmør, der er fintmalet. Brug almindelig, brun nougat, når du laver desserter og julekonfekt.

FRANSK NOUGAT

Den “rigtige” franske nougat består af hvid sej sukkermasse. Den er lavet af sukker, glucose, honning og æggehvide, der bliver blandet med groft hakkede nødder og eventuelt tørret frugt. 

HÅRD NOUGAT

Hård nougat er lavet af grofthakkede mandler i karamelliseret sukker. Det er en hård og sprød nougat.

 

Holdbarhed

1 år på hylden (Uåbnet)

1 år i køleskabet (Åbnet)

1 år i fryseren

Opbevaring

Opbevar nougat mørk og køligt, for eksempel i et køkkenskab eller i køleskabet. Når du har åbnet for pakken, skal du opbevare den i en bøtte med låg, så den ikke tører ud.

Retter med blød nougat

Hjemmelavede påskeæg

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Konfektroulade

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Konfektpakker

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Fastelavnsboller med remonce og nougat

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 85 min