Mælkechokolade

Chokolade kan være mørk, lys eller hvid. Mælke-chokolade er lys chokolade, som er lavet af chokoladebønner, mælk og sukker. Det smager sødt. Brug for eksempel mælkechokolade, når du bager chokoladekage eller til at pynte konfekt og påskeæg. Find opskriften på hjemmelavede påskeæg her på gocook.dk.

Holdbarhed

4 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar mælkechokolade et mørkt og køligt sted, for eksempel et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Du kan også opbevare mælkechokolade i køleskabet. Her kan det holde sig lidt længere, men det mister farven og bliver hvidt, når det bliver koldt. 

Retter med mælkechokolade

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min