Hokkaido-græskar (orange)

Hokkaido-græskar er opkaldt efter den japanske halvø, Hokkaido, hvor de bliver dyrket i massevis. Hokkaido er det mest kendte spisegræskar i Danmark. Det bliver solgt hele efteråret og det meste af vinteren.

Du kan sagtens spise skrællen. Skrællen på det orange hokkaido-græskar er tynd og bliver hurtigt mørt, når du tilbereder det. Derfor behøver du som regel ikke at skrælle græskarret.

Du kan både koge, bage, mose, dampe og stege hokkaido-græskar. De er også gode i desserter, fordi de har en lidt sød smag.

Holdbarhed

5 måneder på bordet

2 måneder i køleskabet

Opbevaring

Opbevar hokkaido-græskar tørt og køligt. Det bedste er i et rum, der er 12 grader. Du kan også opbevare det i køleskab, men der er holdbarheden lidt kortere.

Retter med hokkaido-græskar (orange)

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 200 min

Arbejdstid: 80 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min