1. >
  2. Leksikon >
  3. Grundsmage >
  4. Umami smag >
  5. Sovs og bouillon >
  6. Hønsebouillon

Hønsebouillon

Hønsebouillon er en suppe kogt på hønsekød og grøntsager. Du kan både få hønsebouillon som terninger og flydende på flaske. Det skal opløses i varmt vand, før du kan bruge det. Hønsebouillon kan du bruge til at forstærke smagen i din mad med. Det betyder at smagen bliver mere fyldig og fuldendt.

 

Smag: Salt og umami.

Opbevaring

Opbevar hønseboullion tørt og ikke for varmt, for eksempel i et køkkenskab eller i en køkkenskuffe.

Retter med hønsebouillon

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min