Dild

Dild er en krydderurt. Den er grøn og består af mange små tynde blade. Dild smager godt til fisk og i dressinger. Skyl dild, inden du bruger den.

Du kan også bruge dild som pynt.

Holdbarhed

5 dage på bordet

8 dage i køleskabet

6 måneder i fryseren

Opbevaring

Dild i potte skal du opbevare på køkkenbordet.  Stil ikke dilden i direkte sollys. Dild, der er skåret af planten, skal du opbevare i en frysepose i køleskabets grøntsagsskuffe. Du kan også komme dild i fryseren. Her kan det holde sig i op til 6 måneder. 

Retter med dild

Maskeret blomkål

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Smørrebrød med fiskefilet

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Fiskeburger

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 22 min

Bagels med tun og hytteost

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min