Bulgur

Bulgur er hvedekerner, hvor man har fjernet skallen. Derefter har man knækket dem eller malet dem groft. Bulgur har en mild smag. Bulgur er populært i Nordafrika og Mellemøsten. Man kommer det i suppe eller bruger det til kød og fisk. Du kan også bruge det i en salat eller i vegetariske bøffer eller deller.

Kog bulgur før du spiser den. Brug fx bulgur i en salat med rodfrugter, karry og æble.

Holdbarhed

6 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar bulgur tørt og mørkt, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan det holde sig i cirka 6 måneder. Rester af bulgur der er kogt, skal du komme i køleskabet.

Retter med bulgur

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 5 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 13 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min