Aubergine

Aubergine er en grøntsag. Den er sort-violet udenpå og hvid indeni. Aubergine smager neutralt og skal bages eller steges i smør.

Aubergine kan du for eksempel bruge som fyld til mousakka eller vegetariske pastaretter.

Holdbarhed

7 dage i køleskabet

10 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar aubergine i køleskabet. Pak den ind i en plastiskpose. I køleskabet kan den holde sig i cirka 7 dage. Du kan også komme aubergine i fryseren. Husk at dampe eller blanchere den, før du kommer den i fryseren. Her kan den holde sig i cirka 10 måneder. Efter en aubergine har været i fryseren, er den bedst at bruge i for eksempel sammenkogte retter. 

Retter med aubergine

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min