
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Bagværk til madpakken>
- Victors pølsehorn
Victors pølsehorn
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 65 min.
Sværhedsgrad: Medium

Victor var med på GoCook-madcamp, og har tit pølsehorn med på farten. De her smager rigtig godt med kyllingepølser og pesto i.
Tip: Bag en ekstra stor portion. Så er der til fryseren og til hele familien.
Opskriften giver 20 pølsehorn.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til victors pølsehorn
Ingredienser
25 g. gær
2 dl. vand
1 æg
2 dl. yoghurt naturel
200 g. grahamsmel
100 g. squash
1 tsk. salt
1 spsk. olie
500 g. hvedemel
½ dl. mælk til pensling
Fyld:
10 kyllingepølser eller 10 wienerpølser, halverede
Ca. 1 dl. rød pesto eller ketchup

Gær

Vand

Æg

Yoghurt naturel

Grahamsmel

Squash

Salt

Olie - smagsneutral

Hvedemel

Mælk

Kyllingepølser

Pesto (rød)
Køkkenredskaber til victors pølsehorn
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
1 spiseske
1 stor skål
1 lille gryde
1 røreske
1 kop
1 rivejern
Husholdningsfilm
Bagepapir
2 bageplader
1 kagerulle
1 bagepensel

Køkkenvægt

Decilitermål

Teske

Spiseske

Stor røreskål

Lille gryde

Røreske

Kop

Rivejern

Husholdningsfilm

Bagepapir

Bageplade

Kagerulle

Bagepensel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Smuldr gæren i en stor skål. Se videoen.
4.
Hæld vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt at du brænder dig. Se videoen.
5.
Hæld vandet op i skålen, og rør, til gæren er opløst.
6.
Slå et æg ud i en kop, og kom det op i skålen. Rør rundt. Se videoen.
7.
Kom yoghurt og grahamsmel op i skålen, og rør det hele godt sammen.
8.
Vask squashen. Tag et rivejern frem, og riv squashen på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen.
9.
Kom salt og olie op i skålen, og rør rundt.
10.
Kom hvedemel op i skålen lidt efter lidt. Rør dejen sammen undervejs.
11.
Drys lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt dejen, til den er fast og glat at røre ved. Dejen må ikke hænge fast i dine fingre. Se videoen.
12.
Læg dejen tilbage i skålen, og læg et stykke husholdningsfilm over skålen. Lad dejen hæve i cirka 20 minutter.
13.
Kom bagepapir på to bageplader.
14.
Del dejen i to lige store stykker. Se videoen.
15.
Rul hver dejklump tyndt ud til et rektangel på cirka 25 x 40 cm. Skær hvert rektangel ud i 10 trekantede stykker.
16.
Kom en lille teskefuld rød ketchup og en halv pølse på den brede ende af hver trekant.
17.
Rul dejen rundt om pølsen, og læg pølsehornet på en bageplade. Sørg for, at snippen ligger under pølsehornet, så det ikke folder sig ud under bagningen. Gentag med alle pølserne og dejstykkerne. Fordel pølsehornene på bagepladerne, så de ikke rører ved hinanden.
18.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
19.
Pensl hornene med mælk. Lad dem hæve i cirka 15 minutter.
20.
Bag hornene i cirka 20 minutter. De skal være let gyldne. Tag dem ud, og lad dem køle lidt af på en bagerist.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 745 kJ / 178 kcal
Protein: 18 %
Kulhydrat: 62 %
Fedt: 20 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer