- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Europa>
- Danske klassikere>
- Tarteletter
Tarteletter
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: Medium
Elsker du tarteletter? Og har du prøvet at lave dem selv? Her får du GoCooks opskrift på tarteletter med kylling, asparges og gulerødder. De er en fryd for øjnene og for maven. Nam, nam :-)
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til tarteletter
Tarteletfyld:
2 gulerødder (ca. 150 g.)
3 gulerødder (ca. 225 g.)
1 gulerødder (ca. 75 g.)
1 dåse aspargessnitter
1 ½ dåse aspargessnitter
½ dåse aspargessnitter
450 g. kyllingebryst
675 g. kyllingebryst
225 g. kyllingebryst
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
½ spsk. olie
3 ½ dl. vand
5 ¼ dl. vand
1 ¾ dl. vand
1 terning hønsebouillon
1 ½ terning hønsebouillon
½ terning hønsebouillon
50 g. smør
75 g. smør
25 g. smør
1 dl. hvedemel
1 ½ dl. hvedemel
½ dl. hvedemel
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
¼ tsk. peber
Tarteletter:
12 tarteletter
18 tarteletter
6 tarteletter
Gulerod
Aspargessnitter (dåse)
Kyllingebryst
Olie - smagsneutral
Vand
Hønsebouillon
Smør
Hvedemel
Salt
Peber
Tarteletskaller
Køkkenredskaber til tarteletter
1 køkkenvægt
1 målebæger
1 kartoffelskræller
1 lille skarp kniv
2 skærebræt
1 dåseåbner
1 stor skål
1 si
1 stor skarp kniv
1 spiseske
1 stor gryde
1 grydeske
1 grydelåg
1 piskeris
1 teske
1 serveringsfad
Køkkenvægt
Målebæger
Kartoffelskræller
Urtekniv
Skærebræt
Dåseåbner
Stor røreskål
Si
Stor skarp kniv - kokkekniv
Spiseske
Stor gryde
Grydeske
Grydelåg
Piskeris
Teske
Serveringsfad
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Forbered tarteletfyld:
3.
Skyl, og skræl gulerødderne. Se videoen.
4.
Skær gulerødderne i tern på 1x1 centimeter. Se videoen.
Skær guleroden i tern på 1x1 centimeter. Se videoen.
5.
6.
Stege og koge tarteletfyld:
7.
8.
9.
Hæld vand, hønsebouillon og vandet fra aspargesene ned i gryden.
Hæld vand, hønsebouillon og vandet fra aspargesene ned i gryden.
10.
11.
12.
13.
14.
Varm tarteletskallerne:
15.
16.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1967 kJ / 470 kcal
Protein: 24 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 49 %
Heraf mættet fedt: 7,15 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer