- >
- Opskrifter >
- Alt det andet >
- Verdensmad >
- Europa >
- Danske klassikere >
- Tarteletter
Tarteletter
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: Medium

Elsker du tarteletter? Og har du prøvet at lave dem selv? Her får du GoCooks opskrift på tarteletter med kylling, asparges og gulerødder. De er en fryd for øjnene og for maven. Nam, nam :-)
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til tarteletter
Tarteletfyld:
2 gulerødder (ca. 150 g.)
3 gulerødder (ca. 225 g.)
1 gulerødder (ca. 75 g.)
1 dåse aspargessnitter
1 ½ dåse aspargessnitter
½ dåse aspargessnitter
450 g. kyllingebryst
675 g. kyllingebryst
225 g. kyllingebryst
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
½ spsk. olie
3 ½ dl. vand
5 ¼ dl. vand
1 ¾ dl. vand
1 terning hønsebouillon
1 ½ terning hønsebouillon
½ terning hønsebouillon
50 g. smør
75 g. smør
25 g. smør
1 dl. hvedemel
1 ½ dl. hvedemel
½ dl. hvedemel
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
¼ tsk. peber
Tarteletter:
12 tarteletter
18 tarteletter
6 tarteletter

Gulerod

Aspargessnitter (dåse)

Kyllingebryst

Olie - smagsneutral

Vand

Hønsebouillon

Smør

Hvedemel

Salt

Peber

Tarteletskaller
Køkkenredskaber til tarteletter
1 køkkenvægt
1 målebæger
1 kartoffelskræller
1 lille skarp kniv
2 skærebræt
1 dåseåbner
1 stor skål
1 si
1 stor skarp kniv
1 spiseske
1 stor gryde
1 grydeske
1 grydelåg
1 piskeris
1 teske
1 serveringsfad

Køkkenvægt

Målebæger

Kartoffelskræller

Urtekniv

Skærebræt

Dåseåbner

Stor røreskål

Si

Stor skarp kniv - kokkekniv

Spiseske

Stor gryde

Grydeske

Grydelåg

Piskeris

Teske

Serveringsfad
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Forbered tarteletfyld:
3.
Skyl, og skræl gulerødderne. Se videoen.
4.
Skær gulerødderne i tern på 1x1 centimeter. Se videoen.
Skær guleroden i tern på 1x1 centimeter. Se videoen.
5.
6.
Stege og koge tarteletfyld:
7.
8.
9.
Hæld vand, hønsebouillon og vandet fra aspargesene ned i gryden.
Hæld vand, hønsebouillon og vandet fra aspargesene ned i gryden.
10.
11.
12.
13.
14.
Varm tarteletskallerne:
15.
16.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1967 kJ / 470 kcal
Protein: 24 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 49 %
Heraf mættet fedt: 7,15 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer